Termeni & Conditii

imagine termeni Limitarea responsabilitatii

Prin accesarea site-ului sunteti implicit de acord cu acceptarea, fara limitari, a tuturor termenilor si conditiilor stabilite in aceasta pagina.
In cazul in care nu sunteti de acord cu unul sau mai multi Termeni de utilizare, nu puteti utiliza acest site.
Bicouri.ro isi rezerva dreptul ca, in orice moment, sa modifice sau actualizeze Termenii de Utilizare, iar dumneavoastra va dati acordul sa respectati aceste modificari sau actualizari.


Avertisment privind sanatatea, disponibilitatea produselor si preturile afisate

Persoanele alergice la anumiti coloranti sau substante continute de produsele gasite la vanzare, trebuie sa fie precaute inainte de plasarea comenzi. Bicouri.ro nu is asuma raspunderea pentru daunele provocate de produsele cumparate de pe acest site.
In cazul produselor fabricate la cererea clientului, preturile afisate pot fi modificate periodic, fara garantarea disponibilitatii si fara nici o notificare prealabila.


Contract si conditii de plata

Bicouri.ro in calitate de vanzator al produselor are dreptul de a limita orice comanda la o cantitate obisnuita in practicile comerciale.
Cumpărătorului i se va acorda posibilitatea de a corecta eventualele erori aparute la introducerea datelor chiar inainte de finalizarea comenzii.
Odata cu încheierea contractului, continutul acestuia împreună cu alte date, este salvat si stocat de catre Vânzător.
Pretul afisat la momentul comenzii conţine taxa pe valoarea adaugată (TVA) prevazuta de lege.
Costuri aditionale pot fi adaugate pentru expedierea produselor, aceste se vor afisa înainte de finalizarea comenzii, intr-un mod separat de pretul produsului.


Suportarea riscului

Riscul pierderii accidentale sau deteriorare a produselor vândute este transferat cumpărătorului in momentul livrarii.
Vanzatorul nu este raspunzator in cazul in care produsele nu pot fi livrate, sau sunt necesare costuri suplimentare de livrare.
Pana la efectuarea platii complete a pretului de achizitie, toate produsele livrate raman proprietatea vanzatorului, iar cumparatorul are abligatia de a le trata cu atentie.


Alte conditii

Cititi cu atentie conditiile inainte de a plasa o comanda online, deoarece aceasta semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA, dar nu contin taxele de transport. Aceste taxe sunt trecute separat la finalizarea comenzii cat si pe factura fiscala.

Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se incearcă reproducerea fidelă a produsului finit. Totodata culorile imaginilor cat si a monitoarelor pot sa diferite de nuantele reale ale produselor sau ale printului.
Preturile afisate pe site pot fi modificate oricand se consideram ca acest lucru este necesar.

Prin utilizarea contului de client sunteti de acord cu furnizarea informatiilor personale, actuale, corecte, adevarate si complete, in functie de formularele aferente.
In cazul nerespectarii obligatiei de mai sus, ne rezervam dreptul sa blocam accesul la aceste servicii fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Din momentul folosirii serviciilor acestui magazin online, fiind deja inregistrati in baza de date cu o parola, sunteti singurul raspunzator de administrarea datelor din cont.