Politica de Confidentialitate

imagine confidentialitate

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Suplimentar se pot solicita adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata, in momentul in care doriti sa cumparati online.
Site-ul confera dreptul cat si posibilitatea utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, sau unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul furnizat, adica pentru administre, sprijinre si evaluare a serviciile, cat si a pentru preintampinarea incalcarii securitatii.

Doar in cazuri speciale, datele personale vor fi transmise numai catre institutiile autorizate ale statului, în vederea respectarii obligatiilor fiscale.
Informațiile colectate automat despre clienti cum sunt cookie și alte instrumente de sesiune, sunt stocate si utilizate doar pentru a îmbunătăți experiența de client.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor site-ului, clientul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea prelucarii si expedierii comenzii. Exista si date cu caracter personal ce sunt preluate si prelucrate exclusiv de operatorul de plati, aspect ce intra exclusiv in sarcina procesatorului de plati online si este independet de functionalitatile site-ului.