Despre Noi

image about

Bicouri.ro provine dintr-un studio de grafica, unde design-ul clasic se imbina cu pasiunea pentru arta digitala in toate formele sale: web-design, ilustratii, vectori, print-uri, logo-uri, bannere si fotografie.
Experienta acumulata in ani de colaborari cu branduri internationale a inspirat viziune si creativitatea de exprimare pe un suport popular si practic, tricoul.

Scopul este de a oferi o gama numeroasa si variata de produse calitative, inedite si cu caracter personal prin diverse modalitati, ca mesaje si imagini, care sa aduca purtatorului un plus de valoare.
Bicouri.ro produce tricouri personalizate ce se adreseaza in special consumatorilor individuali cat si companiilor mici ce doresc sa-si facă vizibil propriul mesaj.

Oferind produse decente, informatii corecte si precise pentru serviciile si produsele oferite, site-ul bicouri.ro devine una dintre primele alegeri din gama tricourilor de calitate, moderne si comode.
In functie de grafica, imprimarea este executata prin transfer termic sau digitala direct pe tricou (DTG), ambele variante fiind rezistente la spalat si calcat, devenind foarte usor instrumente pentru cadouri oferite celor dragi sau pur si simplu accesorii in garderoba personala a persoanelor cu cartere puternice.
Permanent sunt testate noi solutii care să satisfaca nevoile clientilor, prin marirea constantă a colectiei de printuri sau de scăderea duratei de executie si livrare, incercand multumirea celor mai exigente cerinte.